Dusch, mat & Idol!
2009-09-30 / 20:32:23 / Allmänt

Hallojsan kära läsare!


Mina ögon är nu riktade mot teven, det är nämligen Idol-kval & det är killarnas kväll idag igen. Har bara sett killarna, hade ju själv spelning igår så kunde inte se tjejerna tyvärr.

Har också precis duschat, huuur gött som helst! Sen fick jag en god middag när jag kom ur duschen, någon slags biff & sallad till det, jättegott! Så nu är jag proppmätt! Duktiga Stefan som lagar mat till oss, hihi.

Imorgon är det torsdag & det betyder att jag & några till från min klass ska kika på 2:ornas konsert, ska bli jätteroligt att få se dom nu. Så ser verkligen fram emot det. Kommer nog bli en rolig kväll.

Men nu ska jag fortsätta att kolla på Idol, bloggar senare igen!

Puss&Kram!

Vad kan det vara?
2009-09-30 / 18:07:23 / Allmänt

Tjena tjena allihop!


Sitter nu här hemma & har precis kommit in genom dörren. Vi slutade vid typ halv 3 idag men har suttit kvar i skolan lite med några kompisar & spelat gitarr och så. Myyyysigt!

Dagen har varit bra. Började kl.12 så hade bara Historia & sånglektion typ. Vi fick även reda på det nya temat vi ska köra nu i ungefär 4 veckor framöver! Igår hade vi ju våran konsert där vi körde Pop/Rock verkligen min stil på låtar om man säger så! Men denna gången blir det.... hmm...!? Ni får helt enkelt gissa så berättar jag senare ikväll!

Ska bara läsa lite bloggar och så, sen ska jag ta mig en dusch och sedan kika på Idol. Vet inte hur mycket det är kvar av kvalet. Men Erika gick iallafall vidare igår & det är henne jag hejar på av tjejerna!

Men nu ska jag läsa bloggar, bloggar senare!

Dags att göra sig iordning
2009-09-30 / 08:07:38 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Har legat här i sängen ett tag nu, skönt att bara få ligga och vila lite innan man går upp. Så man vaknar riktigt ordentligt, tycker det är så hemskt att bara kasta sig upp ur sängen.

Nu ska jag börja göra mig iordning lite smått & sakta. Jag är sån som inte vill stressa på morgonen så det är därför jag går upp såhär jättetidigt. Men men, alla är inte som mig, haha.

Hoppas verkligen att ni får en jättebra dag, så hörs vi senare!

Puss på er! ♥

090930
2009-09-30 / 07:28:04 / Allmänt

Gooooodmorgon allihop!


Ligger här i sängen med datorn framför mig. Vet faktiskt inte varför jag är uppe såhär tidigt? Jag börjar lixom kl.12 idag. Men men, kroppen har väl ställt in sig på att gå upp tidigt och det har jag verkligen ingenting emot. Bara bra att komma upp i tid tycker jag.

När går ni upp på morgonen?

Som sagt så var det en helt fantastisk dag & kväll igår! Såååå sjuuukt bra var vi verkligen, våran första konsert lixom. Vi hejade på varandra, vi är bra! Längtar redan till nästa konsert, det gör vi allihop! Direkt efteråt så sa vi "Vi vill göra det igen!" Haha!

Idag börjar vi som sagt sent & har inte mycket alls på schemat. Vi har historia först tror jag, sen har vi kf-tid (Typ något slags klassråd) & sen studiestuga men det är bara om man har något att ta igen. Så slutar ganska tidigt idag. Fast jag har sånglektion också!

Nu ska jag nog läsa lite andra bloggar, men hinner nog slänga in ett inlägg till innan jag packar ner denna burken här, haha!

Puss&Kram!

Vilken underbar dag!
2009-09-29 / 23:35:39 / Allmänt

Tjena tjena kära läsare!


Har så himla mycket känslor och allt som bara vill ur mig nu! Men orkar inte skriva ner allting idag. Men som ni vet så hade vi ju våran premiär konsert idag! Går inte att beskriva känslan, heeeelt sjuuuukt!

Det kändes på riktigt! Vi var sååå sjukt bra allihop! Åååh va glad jag är just nu, vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska säga! Jag får helt enkelt berätta mer detaljerat när jag känner att jag klarar det, fyfan! & det kommer bli fler underbara konserter med denna goa klassen!

Publiken hoppade, klappade händer och skrek när vi sjöng! Det är såååå det ska vara! Det är på scenen jag trivs som bäst, det har jag insett! ♥

Till något annat nu, fick mina mega hörlurar idag! Såå sjukt bra är dom. Dyra men sjukt bra som sagt. Sitter och lyssnar på våra låtar vi spelade idag, minnen säger jag bara, dom minnena kommer finnas kvar lääääänge!

Nu ska jag fortsätta att lyssna, får se om det blir något mer bloggande för mig idag. Annars så hörs vi såklart imorgon igen!

Puss&Kram!

090929
2009-09-29 / 06:35:25 / Allmänt

Godmorgon kära läsare!


Sitter i sängen nu typ helt nyvaken, eller ah typ. Jag är inte sådär jättetrött ändå, men det var ju för att jag la mig ganska så tidigt igår. Eller ja, tidigt och tidigt vet jag inte men det var tidigt för att vara mig iallafall.

Denna dagen ser lite annorlunda ut. Vi börjar halv 9 som vanligt, istället för att ha Gehörs & Musiklära så ska vi börja rigga scenen inför ikväll. Vi har alltså inga vanliga lektioner idag. Detta kommer bli en lååång men spännande & rolig dag.

Nu ska jag göra mig iordning och packa ner det som behövs, vet inte riktigt när jag blogga nästa gång men förvänta er inte någon bra uppdatering idag. Kommer inte hem förän sent ikväll.

Hoppas att ni får en jättebra dag!

Fjärillar i magen?
2009-09-28 / 23:37:36 / Allmänt

Godkväll alla underbara läsare!


Blir inte alls något långt inlägg från mig nu, tycker jag har bloggat en hel del idag så jag har inte så värst mycket att ta igen om man säger så, haha!

Men tänkte att jag skulle försöka att lägga mig och sova lite nu. Imorgon är det som sagt den stora dagen för alla oss i Artisten 09. Våran första konsert ska gå av stapeln och det kommer nog bli jätteroligt, nervöst men kul! Vi kommer bara bli bättre och bättre för varje konsert vi har, ser fram emot 3 år med denna underbara klassen! ♥

Tror jag ska försöka att slänga in ett inlägg eller två under morgonen imorgon som jag gjorde imorse, kanske är bra att göra så eftersom jag inte hinner blogga under dagarna. & imorgon kommer jag ju inte hem förräns jättesent så imorgon blir det nog inte många inlägg så därför ska jag försöka blogga på morgonen imorgon.

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan, hörs imorgon bitti!

Godnatt ♥

Idol-Kval! (killarna)
2009-09-28 / 22:59:12 / Allmänt

Tjingeling!


Har precis kollar klart på första kval-avsnittet av Idol, & denna måndagskväll var det killarnas kväll. Man har ju lixom inte hunnit se vad killarna går för än eftersom det precis börjat med visst håller man mer på vissa..


Calle, Nicklas, Andrèas, Eddie & Jon


Dom jag gillade mest var nog Nicklas & Jon. Tyvärr så gick inte Nicklas vidare men Jon gjorde det iallafall, tycker han är cool. Han är lite annorlunda och det är det man måste vara för att komma någonstans.

Vem/vilka var eran favorit?

Bullar med mandelmassa!
2009-09-28 / 22:08:51 / Allmänt

Hejsan svejsan allihop!


Angelique har precis varit här & hämtat en biljett & mobiltelefon. Undrar hur många sms/telefonsamtal jag kommer få ikväll? Hmm.. en helt del? Haha, ska bli kul!

Har tryckt i mig 2 mandelmassa-bullar också! Sååå goda är dom, Lisbeth är BÄST på att baka! Ska nog värma några till snart, kan äta hur många som helst, med mjööölk!

Vad har mina kära läsare för sig?

Nyduschad!
2009-09-28 / 20:29:19 / Allmänt

Tjingelingsan!


Sitter nu framför teven i min säng och kollar på kvalveckan i Idol. Tycker audition tiden har gått vääääldigt fort. Men nu börjar allvaret & det är minst lika kul att se, man får minst en ny favorit varje säsong. Mindre än 1 år kvar tills jag ska söka igen, om det blir Idol en säsong till förståss men det blir det säkert.

Har även duschat & fått i mig lite mat, fylld paprika. Hade aldrig ätit det men det var faktiskt ganska gott.

Nu ska jag kika på Idol & sen packa kläder och smink till imorgon, hinner inte åka hem efter skolan utan vi har massa saker att fixa. Rigga scenen och sånt, ska bli kul!

Hemma!
2009-09-28 / 18:51:28 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Kom precis in genom dörren, vi slutade vid 16-tiden idag men satt kvar med några och sjöng och så. Vi har ju konsert imorgon... baaaaaah!? Har inte blivit nervös än men jag lovar.. det kommer imorgon.

Skoldagen har varit bra, sista repet i 2,5 timma på morgonen som gick bra. Repade med helt kolsvart i rummet vilket är jättenyttigt! Man ska kunna spela utan att se vad man gör helt enkelt, läskigt va?

Kom som sagt just in genom dörren och tänkte att jag skulle hoppa in i duschen snart, imorgon väntar en lååååång dag. Åker hemifrån vid halv 8 & kommrt säkert inte hem förrän vid kanske.. nu gissar jag.. 10-11 på kvällen någon gång?

Jaja, nu ska jag läsa lite andra bloggar innan jag hoppas in i duschen!

Puss&Kram!

Vanilj yogurt & flingor
2009-09-28 / 06:35:00 / Allmänt

Tjenixen!


Har precis fått i mig lite frukost, det fick blir vanilj yogurt & flingor idag. Har även rengjort ansiktet, gör alltid det när jag ska sminka mig. Gör det annars också men tycker det är ännu viktigare om man ska ha smink på sig hela dagen. Litet skydd för huden sådär.

Nu ska jag packa ihop min kära dator & göra allt annat på listan som är kvar att göra. Min buss går om typ exakt 1 timme så har nog ganska gott om tid på mig ändå.

Hoppas att ni får en jättebra måndag & start på den nya veckan!

Puss&Kram!

090928
2009-09-28 / 06:03:54 / Allmänt

Gooodmorgon allihop!


Här är man uppe med tuppen ser ni! Hahahahaha, blev chokad själv av att jag vaknade såhär tidigt, min mobilklocka visade exakt 05.35 när jag tittade på den! Jaja, jag tycker bara det är bra att vakna tidigt så att man slipper stressa sig igenom morgonen. För det är inte bra!

Har redan hunnit stryka på ett till lager nagellack nu såhär på morgonen. Blev som sagt svart denna gången, va jättelängesen jag hade svarta naglar så det var på tiden nu, haha.

Jag ska snart bädda sängen, rengöra ansiktet, äta frukost, ta fram kläder, sminka mig, borsta täderna & fixa håret! Så ser mina dagliga "göra-lista" ut på morgonen.

Hur ser eran "göra-lista" ut på morgonen?

Ny vecka, nya utmaningar
2009-09-27 / 23:48:27 / Allmänt

Godkväll kära läsare!


Sitter nu här i min säng & har precis målat naglarna. Denna gången fick dom bli svarta, vi ska nämligen försöka klä oss svart-vita i vårat band på tisdag så då tänkte jag även matcha naglarna?

Tänkte inte skriva något långt inlägg nu, ska gå in och borsta tänderna och sedan försöka sova lite. Det som är så dumt med helger är att man sover ut och då är man inte trött på söndag-kväll sen när man måste sova, men men.

Nu ska jag borsta tänderna, hoppas ni har haft en underbar helg.

Godnatt!

Back in town!
2009-09-27 / 20:56:19 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Sitter just nu i min säng här i Göteborg! Kom fram hit vid halv 8 ungefär, så det tog ungefär 2,5 timma. Helt okej ändå, ganska mycket folk på tåget även denna gången, men men.

Har suttit och kollar lite på Ensam Mamma Söker som går på tv3. Sådär bra är det måste jag säga, tycker att det är lite löjligt men jaja.

Nu ska jag nog bara sätta mig och läsa lite bloggar & kanske ta mig något att äta, sen händer det inte så mycket mer idag. Skolan som vanligt imorgon & sista repet innan konserten på tisdag! We Rock!

Fisk & potatis
2009-09-27 / 15:40:12 / Allmänt

Hejsan svejsan kära läsare!


Har precis ätit middag, idag blev det fisk, potatis & sås! Jättegott med hemmagjord mat. Så nu klarar jag mig nog hela tågresan till Göteborg utan att bli hungrig. Fast såklart så har jag laddat med Ahlgrens bilar & choklad, hihi! Godismonstret nummer 1, det är jag det.

Ska packa ner min dator & mina andra saker nu. Åker väl in till Åmål vid 16.20 ungefär, tåget går vid 5. Så ska sitta på ett tåg i 2 timmar ungefär. Hoppas att det inte är så mycket folk på vägen dit som det var hem i fredags, uschamej!

Men nu ska jag fixa lite som sagt, får se när jag bloggar nästa gång. Senast när jag kommer fram iallafall.

Puss&Kram!

Ska det vara lyx att slänga sopor?
2009-09-27 / 13:50:47 / Allmänt

Tjenixen igen!


Igår la jag ju ut en bild här i bloggen på en Louis Vuitton bil, tyckte den var ganska så fräck faktiskt. Men hittade även en annan bild som har med Louis Vuitton att göra, fast det kanske är en aning överdrivet? Eller?



Ska det vara såå lyxigt att slänga soporna?

Inte idag
2009-09-27 / 13:27:54 / Allmänt

Tjollahopp!


Som jag skrev i förra inlägget så hade jag tänkt att försöka fixa en ny header. Men koderna och det ville inte sammarbeta med mig idag så jag struntade i det. Det får bli en annan dag.

Klockan är nu snart halv 2. Mitt tåg från Åmål går vid 5-tiden så det är ett litet tag kvar iallafall. Jag ser inte direkt fram emot tågresan men men.. allt kan inte vara roligt här i livet för då märker man ingen skillnad när det väl blir roligt? hmm.. vad menade jag med det där egenltligen? Haha!

Vad ska mina kära läsare hitta på idag då?

Ny bloggdesign igen?
2009-09-27 / 11:43:19 / Allmänt

Tjenixen alla underbara läsare!


Har precis fått i mig lite frukost, det fick bli oboy & en ostmacka. Funkar alltid, haha! Det är typ det jag äter varje morgon faktiskt, om det inte finns vanilj yogurt då, det är också väääldigt gott.

Sitter här nu och funderar på att göra mig en ny bloggdesign? Jag är typ aldrig nöööjd! Denna gången tycker jag att min nuvarande design är för mörk, fast det beror ju på bakgrunden, så ska se om jag bara ändrar på den eller gör en ny header också.. beror på vad jag orkar.

Gör ni era bloggdesigner själva?

090927
2009-09-27 / 10:52:16 / Allmänt

Goodmorning everyone!


Haha, lite engelska såhär i första inlägget. Inte dåligt va? Haha. Idag är det söndag & det betyder att jag idag ska åka tillbaka till Göteborg. Tycker det är såååå segt att åka tåg.. men men, det är sånt man får bita ihop för. Åker från Åmål vid 5-tiden iallafall, så är framme ikväll någon gång.

Så idag händer det nog inte så jättemycket här. Ska nog bara vara hemma och slappa, det är ju därför jag åker hem hit för att ta det lungt och vila upp mig för en ny och spännande skolvecka!

Konsert på tisdag & det ska bli jätteroligt, det är lixom våran första konsert! Visst vi kommer vara ganska så nersvösa men det är bra bra erfarenhet inför dom andra kommande konserterna.

Men nu ska jag nog ta mig lite frukost och läsa andra bloggar,
Hörs senare!

Småtrött nu!
2009-09-27 / 00:49:58 / Allmänt

Godnatt på er mina underbara läsare! ♥

Guitar Hero!
2009-09-26 / 22:06:50 / Allmänt

Hallojsan allihop!


Har precis käkat och lyssnar lite på Erik Hassle! Skivaaan är såååååååååå bra! Rekomenderar den verkligen, dom flesta har ju hört låten Hurtful men det finns så många låtar som är minst lika bra ska ni veta.



Men nu är det dags för att spela lite Guitar Hero! Men bloggar såklart senare, tycker inte jag har gjort något annat än bloggat idag! Haha.

Dusch + Bastu!
2009-09-26 / 20:19:43 / Allmänt

Tjenixen tjenixen!


Har precis kommit upp från dusch & bastu. Vi har nämligen en bastu hemma, inte så vanligt kanske. Eller är det kanske någon av er läsare som har det hemma? Det var iallafall jättegött, var längesen jag bastade nu.

Men nu sitter jag här och kollar runt lite på Facebook och lite andra sidor. Blogga gör jag ju också såklart, tycker att min uppdtering har varit jättebra idag!

Eller vad tycker ni?


Snart blir det daga att äta lite, tror det blir grillkorv och pommes idag. Göttans!
Men bloggar lite senare.

Puss&Kram!

Gummistövlar = Mode?
2009-09-26 / 19:00:26 / Allmänt

Sedan jag flyttade till Göteborg så har jag sett ett väldigt udda "mode", trodde inte det var sant först när jag såg det. Men det var det visst det.

Tjejer först och främst. Dom kunde ha jättesnygga kläder på sig & sen tittade man på deras föttrer.. då hade dom gummistövlar?! När det var sol & inte ett moln på himlen. Det är ju lite skillnad om det regnar, eller?


Vad tycker ni om Gummistövlar Modet?

Hiss eller Diss?

Louis Vuitton Bil?
2009-09-26 / 18:12:12 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Satt precis och googlade på Louis Vuitton då det kom upp en ganska cool grej. När man hör Louis Vuitton så är ju det första man tänker på väskor, eller hur?



Kolla in denna cooola bilen! Hahhaa, en sån skulle jag vilja ha!

Andreas Carlsson*
2009-09-26 / 16:50:47 / Allmänt

Har ni hört/sett att Idol jury medlemen Andreas Carlsson ska ge ut en egen bok? Det har iallafall inte jag missat, för jag ska köpa den!



Boken heter "Live to win - Låtarna som skrev mitt liv"

Bubbleroom
2009-09-26 / 15:38:52 / Allmänt

Hejsan svejsan allihop!


Har suttit och kollat runt lite på Bubbleroom.se & där hittade jag ett urläckert armband! Jag älskar armband, nog det roligaste smycket som finns tycker jag!


Bubbleroom.se 129kr



Vad tyckte ni?

Kavaj?
2009-09-26 / 14:49:08 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Sitter nu här efter att ha fått lite mat i magen. Idag blev det köttsoppa & smörgås med ost! Megagott, haha. Mat är gott, när man får rätt mat, fudera på det ni, haha!

Har även suttit och kollat lite på kavajer, har ni sett det modet? Det har iallafall jag, man ser en och annan som går runt med kavaj med uppvikta ärmar. Snyggt är det iallafall tycker jag!



Eller vad tycker ni?

Coca-Cola light!
2009-09-26 / 11:40:14 / Allmänt

show_cravings_ad(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)

Nu får alla modeälskare chansen att följa med Coca Cola light till en europeisk mode metropol. Tävla om 28 resor!

Klicka på annonsen för att komma vidare!

090926
2009-09-26 / 10:56:10 / Allmänt

Godmorgon allihop!


Sitter nu här helt nyvaken bakom datorskärmen. Lite småtrött fortfarande men men, har ju gått upp vid 6-tiden heeela tiden så det är inte konstigt att man blir trött när man sover länge. Det blir ju som en chock nästa, eller?

Idag är det iallafall lördag & jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Bor man i skogen så göra man, hahahaha! Nejdå, så illa är det väl inte, bara nästan.

Vad ska ni hitta på denna lördag?

Puss&Kram!

Nattinatti!
2009-09-25 / 23:47:52 / Allmänt

Godkväll!


Skrev inte för så jättelängesen, men som ni vet så brukar jag alltid skriva ett så kallat "Godnatt-inlägg" på kvällen innan jag lägger mig, så det blir det idag också!

Hoppas att ni har haft en jättebra fredag!

Godnatt på er.

Kyckling ggr 2!
2009-09-25 / 23:16:42 / Allmänt

Tjenatjena allihop!


Sitter nu hemma i vardagsrummet i Fengersfors & lyssnar på musik och sjunger för fulla muggar! Sitter även och kikar Facebook & grejar fortfarande med Logic, kuuuuuuuul är det!

Har även käkat lite. Det blev kyckling & vitlöks kroketter (stavning?) Goooott! Åt även kyckling till lunch idag. Åt som sagt ute på stan idag med Kajsa & Caroline. Det blev buffè på en kina restaurans, det var huuur gott som helst! Jag tog åt mig yazminris, friterad kyckling & sötsur sås! Megagott som sagt. Ska ta reda på vad restaurangen heter så jag kan rekommendera den när ni är i Göteborg, och om ni gillar Kinamat vill säga.

Annars har jag inte gjort så mycket mer sen jag kom hem, bara tagit det luuungt. Så ska sitta här och greja i Logic en liten stund till. Börjar bli lite trött så får se hur länge till jag orkar vara vaken. Men hinner nog sticka in ett inlägg till innan jag lägger mig iallafall.

Hemma i Åmål
2009-09-25 / 20:01:08 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Nu är hemma i Åmål igen efter en låååång tågresa. Men idag var det jobbigare än vanligt att åka tåg.. var nämligen proppfullt när jag gick på i Göteborg så fick stå upp.. men tillslut så orkade jag inte så jag satte mig ner. Med musik i öronen så gick det ganska bra ändå faktiskt.

Så nu sitter jag här hemma och gör inte så jättemycket. Har startat Logic så tänkte att jag skulle försöka att få ihop något där. Det är en aning mycket grejer men man kommer lära sig allt tillslut. Ska bli megakul!

Men nu ska jag lyssna lite på musik & läsa bloggar.

Puss&Kram!

090925
2009-09-25 / 07:03:42 / Allmänt

Godmorgon godmorgon!


Sitter just nu upp i sängen med datorn framför mig, är lite småtrött men det funkar. Klockan började att ringa vid 6-tiden. Så den har ringt lite då & då sen dess. Idag börjar jag som sagt kl.10, och då kanske ni undrar varför jag går upp så "tidigt". Jo, det är så att jag vill inte behöva stressa på morgonen när jag ska göra mig iordning osv, så jag går hellre upp tidigt då.

Klockan är nu 7 & jag ska snart gå in och rengöra mitt ansikte med lite rengörings produkter. Efter det ska jag göra mig lite frukost & kolla på Vakna med The Voice,

Någon mer som kollar på det på morgonen?

Sen ska jag gå in och sminka mig, sen klä på mig & till sist fixa till håret. Så ser min morgon ut i stort sett varje dag. Bra att ha en rutin på det så man vet vad man ska göra när man går upp. Kläder väljer jag redan kvällen innan för att slippa den där jobbiga ångesten vad man ska ha på sig på morgonen.

Någon mer än jag som kan få sån "kläd-ångest" ibland?

Men nu ska jag sätta lite fart! Hörs senare under dagen, vet inte riktigt när fdet blir, hoppas ni får en jättebra fredag sålänge.

Puss&Kram!

Hem till familjen imorgon
2009-09-24 / 23:09:56 / Allmänt

Godkväll alla underbara läsare!


Nu är det ungefär 1 timme kvar av denna torsdagen, & sen är det fredag och helg. Ska bli ganska skönt med lite helg faktiskt. Fast jag måste säga att jag tycker mer om vardagarna än helgerna. Älskar skolan nu för tiden, men det är väl just därför att man får hålla på med saker man tycker är kul. Det är så det ska vara!

Imorgon börjar vi vid 10-tiden. Börjar med matte & sen efter det en ganska lång lunch. Så då ska jag ut på stan och luncha med Kajsa & Caroline, ska bli jätteroligt! Sen har vi ljudteknik & skapande verksamhet kvar. Bara roooliga lektioner som avslutning på veckan.

Sen går tåget mot Åmål vid 5-tiden. Ska åka hem till min familj denna helgen. Har inte träffat dom på 2 veckor nu så det ska bli kul.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Bloggar nog på tåget imorgon, om jag inte hinner blogga under dagen i skolan eller på morgonen imorgon. Det vet man ju aldrig, haha!

Godnatt på er!

BlogLovin!
2009-09-24 / 22:25:31 / Allmänt



Följ gärna min blogg på BlogLovin!

Kanske redan någon/några som göra det?

Pizza & Idol.
2009-09-24 / 21:07:23 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Just nu sitter jag i sängen och kikar runt lite på olika bloggar och så. Såna dagliga rutiner man har fått in sen man själv börjat blogga. Man måste ju lixom hålla koll lite på vad som händer i denna bloggvärlden.

Har precis kollat färdigt på Idol, man har sina favoriter iallafall! Ska bli jättekul att få se kvalfinalisterna imorgon. Lääängtar reeedan!

Vilka är era favoriter?

Wiiihoo! Sen käkade jag pizza också, det var gottigottgott! Så nu är jag mätt och belåten tills jag vaknar imorgon iallafall, haha.

Nu ska jag fortsätta att läsa lite bloggar, men bloggar nog mer innan jag lägger mig skulle jag tro.

Puss&Kram!

090924
2009-09-24 / 18:51:37 / Allmänt

Hejsan svejsan allihop!


Kom precis in genom dörren, det har jag typ alltid gjort när jag bloggar men ja, haha! Varit i skolan som vanligt, skitkul som vanligt också! Vi repade idag, näst sista repet innan konserten och det känns bra. Ska bli kul med första konserten, visst det kommer ju vara nervöst och kanske lite skakigt för oss eftersom det är första gången, men vi kommer bara bli bättre och bättre såklart!

Efter skolan så blev det att fika med några kompisar, också kul! Sen gjorde vi inte så jättemycket mer än så. Sitter som sagt hemma nu och tänkte att hoppa in i duschen snart. Sen blir det Idol också såklart!

Vad har ni gjort idag?

Snart slut på lill-lördag
2009-09-23 / 23:15:27 / Allmänt

Godkväll alla underbara läsare!


Ligger nu här i sängen och smånynnar på Helo - Beyonce! Fick den på hjärnan idag när en klasskompis började spela på den på gitarr och vi sjöng, den är sjukt bra ändå! Tröttnade på den ett tag men.. ah, gammalt kommer tillbaka! Haha, gammalt och gammalt vet jag inte om man kan kalla det men, haha.

Imorgon är det torsdag och det innebär en del lektioner på schemat. Tror vi har engelska, svenska & rep.. sen har vi något mer som jag inte kommer ihåg just nu, men men. Bara vi har musik så är jag glad! Haha.

Men nu ska jag tvätta bort sminket & borsta tänderna. Sen blir det nog att lägga sig i sängen och vänta på att somna, äte inte sådär jättetrött men man somnar nog ganska lätt när man väl har lagt sig.

Hoppas ni har haft en bra onsdag & får en bra start på torsdagen så hörs vi imorgon igen.

Godnatt!

För mycket choklad = Må illa
2009-09-23 / 21:44:11 / Allmänt

Hejsan svejsan allihop!


Sitter nu här i sängen är mätt på choklad!! Usch, man mår så dåligt efter att man har ätit för mycket av det, haha usch! Jaja, men gott är det iallafall!

Har kollat på Idol & lite så. Angelique var här och va sällskap, jättekul såklart! Skrattade åt allt möjligt, bäst av allt var ändå när jag tappade smör på hennes fot och när hon berättade om Lisbeths lilla roliga sak med papper eller vad det va, HAHAHA!! Puss på dig!

Nu ska jag nog bara sitta här en stund och blogga och sånt, sen blir det att sova. Men bloggar nog något mer innan jag lägger mig iallafall.

Puss&Kram!

090923
2009-09-23 / 18:54:38 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Kom precis in genom dörren efter en låååång dag. Skolan som vanligt, började vid 9 & slutade vid 5-tiden eftersom vi repade lite efter skolan. Har ju konsert den 29:e så vi får passa på att repa på dom få tillfällena vi kan repa och lokalerna är lediga!

Jag hade även individuell sånglektion idag med en sångpedagog. Det gick bra & det ska bli kul att få öva upp sig lite nu under dessa 3 åren. Man kan ju bara bli bättre!

Efter skolan stack jag och en kompis till Nordstan för att hon skulle köpa jeans så jag hängde med som sällskap. Vi käkade MacDonalds (inte så nyttigt!) & så va ja tvungen att köpa lite av mitt favoritgodis, haha!

Så nu sitter jag här och är lika trött som jag alltid brukar vara när jag kommer hem. Om ungefär 1 timme börjar Idol och det ska man självklart titta på!

Hur har eran dag sett ut?

Borsta tänderna
2009-09-22 / 22:47:43 / Allmänt

Godkväll allihop!


Nu känner jag att det är dags för mig att avrunda denna dagen faktiskt, gick upp vid 6-tiden imorse så har nu varit vaken i ungeför.. hmm.. typ 17 timmar? Snart ett dygn nästan? Ojdå.. ehm, ah!

Så tror jag ska dra mig in till badrummet och borsta tänderna nu & sedan lägga mig i sängen iallafall. Tror inte det tar så långt tid innan mina ögon fälls igen. Det brukar det inte göra när man går upp så tidigt varje dag.

Vilken tid går ni upp på morgonen?

Hoppas att ni har haft en jättebra tisdag så hörs vi såklart imorgon igen!

Godnatt på er.

Favoritlåt just nu!?
2009-09-22 / 22:02:02 / Allmänt

Vilken är eran absoluta favoritlåt just NU!?

Away from home?
2009-09-22 / 21:34:29 / Allmänt

show_cravings_ad(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)he

Adressändring.se Nu är sommaren över och många börjar plugga och kanske till och med reser utomlands. Uppmana dina läsare att adressändra nu så tjänar både du och förhoppningsvis deras föräldrar pengar på det.

Tryck på annonsen.

Uggs!
2009-09-22 / 20:17:06 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Jag har alltid tyckt att sånadär Uggs har sett så otroligt mysiga & fräcka ut! Fick ett sms av mamma när jag var i skolan förut då hon skrev att hon hade beställt såna till mig! Giss om jag blev glad!?



Vet bara inte vilken färg jag ska ha!?
Svarta eller LjusBeige?


Taaaack Maaaammaa & Paaaappaa!

1 vecka kvar!
2009-09-22 / 18:07:47 / Allmänt

Goddagens allihop!


När jag bloggade sist så satt jag i centrum men nu är jag hemma! Eller ja.. kom hem typ vid.. kvart över 5 någon gång. Så har varit hemma ett tag ändå.

Om exakt 1 vecka idag så har vi våran första konsert! Ser verkligen fram emot det, detta jag verkligen vill göra. & det ska bli kul att få utvecklas med scenspråk och nervositet och allt annat som denna branshen handlar om!

Sitter nu här och käkar godis, kanske borde äta mat istället! Haha, men men. Ska snart finslipa min låttext analys och sedan skicka iväg den till läraren, hoppas den är bra iallafall.

Sen ska jag ta mig en dusch & sen kika på Idol kl.20.00.

Någon mer än jag som ska kolla på Idol?

090922
2009-09-22 / 16:48:20 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Just nu sitter jag i centrum i Mölndal och väntar på min buss som kommer vid 5-tiden, lite segt men tur att man altid har datorn med sig!

Skolan idag har varit bra, lika kul som vanligt. Efter skolan var jag med en kompis på stan lite. Vi gjorde inte så mycket mer än att sitta och prata. Lika kul det. Så nu sitter jag som sagt här och väntar på min buss för att åka hem. Ska hem & duscha och sedan skicka iväg ett skolarbete till en lärare.

Hur har eran dag varit?


Puss&Kram!

Snart sovdags
2009-09-21 / 22:22:19 / Allmänt

Godkväll alla underbara läsare!


Sitter här i sängen nu och har precis druckit ett glas mjölk & ätit en bulle, skitgott var det! Så nu är jag mätt & go så jag klarar mig till imorgon när jag vaknar.

Dagen har varit braaa! Så imorgon börjar dagen med gehörs & musiklära, ska bli kul eftersom vi inte haft någon sådan riktig lektion än. Längtar även till vi drar igång med dom riktiga ljudtekniks lektionerna också, ska bli sååååååå kuuuuuul!!!

Jaja, men nu ska jag nog försöka avrunda här och gå och borsta mina tänder & tvätta bort sminket.. jobbigt.. haha!

Godnatt!

Dina minnen på din vägg!
2009-09-21 / 19:54:45 / Allmänt

show_cravings_ad(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)

Nu är sommaren över men minnena finns kvar. För att vara säker, tryck upp dem på en canvastavla. Gör dina läsare en tjänst så att deras minnen lever kvar för alltid.

Klicka på annonsen.

Pluggdags!
2009-09-21 / 19:16:44 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Kom precis in genom dörren efter en liten utflykt med Lisbeth. Vi var i skoaffärer & jag vet inte allt, haha! Men kul var det iallafall!

Nu ska jag sätta mig och skriva klart min låttext analys som ska skickas in imorgon. Har inte alls mycket kvar, ska bara renskriva så är det klart sen.

Bloggar senare!

090921
2009-09-21 / 17:14:45 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Just nu sitter jag i sängen & är mätt som bara den! Har fått i mig 2 & en havlv macka, haha! Kanske inte är så mycket men för mig är det de iallafall. Gott var det iallafall!

Har varit en bra dag, gympan var väl lite jobbig och så men. Resten har varit bra! Reeeepat har vi gjort.

Nu ska jag med Lisbeth ner till centrum en sväng, men bloggar senare när jag kommer hem såklart. Då ska jag också göra klart min låttext-analys.

Hörs sen!

Puss&Kram.

Ny skolvecka börjar imorgon!
2009-09-20 / 22:56:50 / Allmänt

Godkväll allihop!


Just nu sitter jag i sängen och chattar lite och så. Är helt proppmätt efter alla bullar jag har tryckt i mig, haha! Men goa var dom ska ni veta!

Imorgon börjar en helt ny skolvecka & även sista rep-veckan! För den 29:e (tror jag?) så har vi våran första konsert. Ska bli huuuur kul som helst! Har verkligen längtat efter detta nu, får verkligen göra det jag tycker mest om. & det är att få hålla på med musik i alla olika varianter. Studio, låtskrivande osv osv! Så detta kommer bli 3 jättebra år.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig så att jag orkar upp imorgon, haha.

Hoppas ni har haft en bra helg & att ni får en bra start på nya veckan.

Godnatt!

Dina minnen på din vägg!
2009-09-20 / 20:01:37 / Allmänt

show_cravings_ad(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)
Nu är sommaren över men minnena finns kvar. För att vara säker, tryck upp dem på en canvastavla. Gör dina läsare en tjänst så att deras minnen lever kvar för alltid.

Klicka på annonsen.

Dusch!
2009-09-20 / 19:43:34 / Allmänt

Hejsan svejsan allihop!


Sitter nu här hemma i sängen & har precis kommit ur duschen. Det var jättegött med en dusch ska ni veta! Haha, kände mig helt sliten och trött innan men nu känner jag mig pigg och fräch igen, haha!

Känner just nu doften av nybakta bullar, muuuums! Det är kära Lisbeth som är så duktig och bakar såhär dags. Så det blir väl bullar & mjölk till kvällsmat idag, hihi.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar.
Bloggar senare igen!

Snart åka hem
2009-09-20 / 17:59:09 / Allmänt

Tjolahopp!


Just nu sitter vi här och har precis käkat lite, så nu är vi hur mätta som helst. Känns som om jag inte behöver äta på en vecka nu, haha! Jodå, men håller mig nog ett bra tag till iallafall.

Ska snart börja gå till bussen, befinner mig en bit ifrån där jag bor just nu så det blir lite bussturer för att komma hem idag, men det är väl alltid trevligt?

Blir som sagt vara hem och duscha och sen ta det lungt. Klockan är ju ganska mycket redan så ja.. finns inte så mycket mer att hitta på idag.

Men nu ska jag nog snart stänga den denna saken & packa ner den i min snygga datorväska!

Hörs senare!

Coca-Cola!
2009-09-20 / 15:47:47 / Allmänt

show_cravings_ad(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)

Nu får alla modeälskare chansen att följa med Coca Cola light till en europeisk mode metropol. Tävla om 28 resor!

Klicka på annonsen.

Datanördar!
2009-09-20 / 15:28:19 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Just nu sitter vi i sängen med våra datorer & chattar och sånt. Vi är nog ett par riktiga datanördar! Haha, nejdå vi har bara allmänt tråkigt. Hela dagen förstördes ju när man gick upp kl.2 haha! Men det är inte ofta man får sova så länge så det var väl lika bra att passa på.

När jag kommer hem så ska jag nog ta mig en dusch och sedan bara slappa. Finns nog inte så mycket mer att göra än att vänta på att gå och lägga sig eftersom det är skola imorgon. Men blir nog svårt för mig att somna när man sov såhär länge som sagt. Men jaja.

Nu ska vi nog fortsätta att nörda lite till & sedan göra oss iordning & kanske göra lite mat.

Hörs senare!

090920
2009-09-20 / 13:33:38 / Allmänt

Gooodmooorgoooon!


Hahah! Lite konstigt att skriva godmorgon såhär sent men vi vaknade faktiskt nyss, haha! Eller ja, Kajsa vaknade vid 1. Så sa hon "vet du vad klockan är?" Jag bara "Nej?", Då sa hon "Halv 2!" Jaaaag typ flööööööööög upp ur sängen, haha!

Nu sitter vi iallafall och ska äta frukost, eller om man nu kan kalla det frukost haha. Händer nog inget speciellt idag, jag ska åka hem och duscha och bara ta det lungt. Skola imorgon som vanligt.

Vad ska ni hitta på idag?

Puss&Kram!

Tröttare än tröttast!
2009-09-20 / 01:56:16 / Allmänt

Godkväll kära läsare!


Blir inget långt inlägg från mig nu, vi är jättetrötta så vi ska nog ta och göra oss iordning för att sedan gå och lägga oss. Mina ögon vill inte riktigt sammarbeta med mig känner jag, haha!

Men hoppas att ni har haft en jättebra lördag så bloggar jag såklart mer imorgon.

Godnatt!

Pytt i anna!
2009-09-19 / 20:46:15 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Sitter nu här och vi har precis käkat pyttipanna (pytt i anna, haha). Så nu har vi tänkt att vi ska spela lite Sing Star & kanske sen Guitar Hero också. Vi är lite smånördiga, haha!

Jaja, men nu ska vi börja sjunga. Bloggar senare!

Puss&Kram!

Skavsååååår!
2009-09-19 / 18:12:46 / Allmänt

Hallojsan allihop!


Kom precis in genom dörren efter en lååång dag ute på stan. Har kollat på våran klasskompis som hade en mini-spelning med sitt band. Dom var jätteduktiga! Sen käkade vi på en restaurang, hamburgare och pommes frittes blev det, orkade typ halva hamburgaren men ah, haha! Så nu har jag skavsår efter mina Converse.. inte gott alls..

Så nu sitter vi här ganska trötta med våra datorer och bloggar & sånt. Får se vad vi hittar på denna lördagskväll. Blir nog bara tv och kanske Sing Star & Guitar Hero.

Hur har eran dag varit?

090919
2009-09-19 / 10:12:34 / Allmänt

Godmorgon kära läsare!


Sitter nu i köket och har precis käkat frukost, blev yogurt + flingor & smörgås! Gööött! Jag är ingen direkt frukost-människa så det var bra för att vara mig, haha!

Idag är det lördag och vi ska in och kolla på en klasskompis som har spelning med sitt band. Ska bli kul att se. Vi har ju inte riktigt börjat med scen-språk och sånt. Men det kommer och det blir nog lärorikt.

Men nu ska jag börja göra mig iordning, vi åker vid 12-tiden, så det blir inte så mycket bloggning från mig under dagen, men ikväll så!

Vad ska ni hitta på idag?


Puss&Kram!

Fredagsmys!
2009-09-19 / 00:22:46 / Allmänt

Godkväll kära läsare!


Nu sitter vi fortfarande här i soffan & är lite halvdöda! Börjar bli låte smått trött nu känner jag, men det gör ingenting. Haha.

Imorgon blir det upp vid halv 10 för att göra sig iordning inna vi drar iväg till konserten. Ska bli kul att få se sin klasskompis spela, hoppas man själv får göra det i framtiden.

Men nu ska jag nog runda av här, bloggar kanske imorgon innan vi drar om jag hinner!

Godnatt.

Singstar & Dirty Dancing!
2009-09-18 / 22:21:40 / Allmänt

Tjenixen!


Sitter nu här i soffan med Kajsa. Vi har precis sjungit rösterna av oss på SingStar! Såååå kuuuuul, & vi äger på det! SingStar är nog det roligaste Playstation spelet som finns. + Guitar Hero!

Vad är erat favorit PlayStation spel?

Just nu sitter vi här med våra MacBooks och kollar på Dirty Dancing, jag har aldrig sett den filmen!

Någon som har sett den?
Vad tycker ni om den?

090918
2009-09-18 / 18:27:09 / Allmänt

Hejsan svejan allihop!


Sitter här nu helt nyduschad och klar! Ska snart dra till bussen, ska sova hos en klasskompis denna helgen & det ska bli jätteroligt! Imorgon ska vi iväg och kolla när en klasskompis spelar med sitt band. Sen får vi se vad vi hittar på.

Idag ska vi iallafall kika på Idol & ha det roligt! Blir nog en hel del prat också, haha!

Men nu måste jag kila! Bloggar senare såklart.

Puss&Kram!

Snart helg!
2009-09-17 / 23:05:04 / Allmänt

Godkväll alla underbara läsare!


Har precis målat mina naglar lite, röda fick dom bli denna gången faktiskt. Försöker att bygga upp dom igen så att dom blir hårda och så. Men eftersom jag har ganska sköra naglar så tar det sin lilla tid.

Känner iallafall nu att huvudvärken börjar trycka på lite, beror på att jag är trött men ja. Ska snart gå och lägga mig iallafall.

Men jag bloggar såklart mer imorgon! Hoppas att ni har haft en jättebra torsdag!

Godnatt.

Hur trött som helst!
2009-09-17 / 17:35:16 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Bloggade för en liten liten stund sen men nu är jag igång igen! Som ni kan se i min rubrik till detta inlägget så är jag ovanligt trött! Somnade nyss för en stund sen och vaknade upp efter 10 minuter. Jag kan ju inte ligga och sova nu.. nej nej nej! Så jag tänkte att jag skulle blogga lite för att kanske bli en aning piggare!

Vad ska ni hitta på för kul idag då?

090917
2009-09-17 / 16:47:39 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Kom precis in genom dörren efter en låååång skoldag. Men rolig såklart. Dagen började med engelska lektion som gick bra, sen svenska. Gillar man musik så tycker man väl hellre om att ha musik lektioner som typ ensambel, ljudteknik, skapande verksamhet & musik/kommunikation. Men visst, dom andra ämnena är viktiga dom också. Efter lunch hade vi iallafall ensambel och sist matte.

Så nu sitter jag här hemma som sagt och är trött! Jag blir alltid trött när jag kliver in genom dörren. Man slappnar av mer då kanske, ingen aning?

Vet inte riktigt vad som händer resten av denna dag, inte mycket alls tror jag. Ligga här hemma och slöa!

Imorgon är en annan dag!
2009-09-16 / 23:25:28 / Allmänt

Godkväll underbara läsare!


Tänkte bara skriva några få rader nu eftersom jag känner att jag börjar bli en aning trött. Så ska faktiskt ta och gå och borsta tänderna och sedan lägga mig tror jag, kanske blir lite tv men det blir inte länge. Är som sagt trött.

Imorgon är det torsdag & då börjar skoldagen med ensambel, älskar verkligen det! Är nog det roligaste, fast ljudteknik är och rooligt! Allt som har med musik att göra är roligt, så är det!!

Jaja, hoppas att ni har haft en lika bra onsdag som jag har haft!

Godnatt.

Kändis Djungeln?
2009-09-16 / 21:12:51 / Allmänt

Hallojsan!


Sitter nu här och har precis kollat klart på kvällens Idol-avsnitt. Tycker det var bra idag, gillar hon Erika som var sist ut idag. Hon sökte även förra året men jag tycker att hon är sjuuukt duktig!



Vad tycker/tyckte du om henne?

På tal om rubriken till detta inlägget så kanske ni vet det nya programet som har börjat på tv4, KändisDjungeln. Jag har inte sett ett enda avsnitt men sitter faktiskt nu och tänker kolla på vad det är för något, programet har ju fått blandade åsikter. Det är tydligen massa kändisar som bor i djungeln, ganska logiskt påtal om namnet.

Har ni sett programet?
Vad tycker ni om det?

En dag på stan
2009-09-16 / 18:51:31 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Kom precis in genom dörren efter en lång skoldag & en rolig eftermiddag på stan. Bloggade ju från skolan imorse men har inte haft tid med det efter det sen.

Efter morgonens ljudtekniks-lektion så hade vi somsagt håltimma. Sen hade vi en jätteseeeeg historia lektion på typ 1,5 timme.. gillar inte såna långa lektioner. Iallafall inte i såna tråkiga ämnen. Sen vid 2-tiden hade jag individuell sånglektion med en sånglärare, man lär sig en hel del på det ska ni veta!

Vi slutade vid typ.. ah vet inte riktigt men vid halv 4 kanske. Då stack jag och en kompis till centralen för att äta på SubWay! (Dom säljer typ baguetter där, med kyckling och sånt! Meeegagott var det!) Sen vidare till nordstan där vi kikade lite i affärer och så.

Så nu är jag iallafall hemma, är helt slut nu & mina fötter gör ont ont ont! Så ska snart hoppa in i duschen innan Idol börjar.

Hur har eran dag sett ut?

090916
2009-09-16 / 09:59:24 / Allmänt

Godmorgon godmorgon!


Har varit vaken ett bra tag nu då men jaja. Sitter iallafall i skolan nu och har haft min första lektion. Vi hade ljudteknik & det var skitroligt! Skolan blir bara roligare och roligare tycker jag. Våran lärare för oss verkligen att tänka till, han berättar vad som krävs för att kunna komma någonstans inom musiken & det tycker jag är bra.

Nu sitter vi som sagt här och har håltimme nu. Har lunch från 11-12 så nu är det ganska segt. Tror vi slutar runt 16-tiden idag så jag får se när jag bloggar nästa gång.

Puss&Kram!

Tröttelitrött
2009-09-15 / 22:20:13 / Allmänt

Godkväll kära läsare!


Känner nu att jag skulle behöva gå och lägga mig. Tror inte jag kommer somna direkt men bara att lägga sig ner skulle vara gött nu. Så tror att jag ska gå och tvätta bort sminket & borsta tänderna nu.

Imorgon börjar jag vid halv 9. Har ljudteknik på morgonen i typ 1 timme & 10 minuter. Ska bli kul, tror vi skulle börja kika på Logic (ett skitbra musikprogram)

Hoppas att ni har haft en jättebra tisdag & att ni får en bra start på onsdagen också.

Godnatt!

Raggmunk!
2009-09-15 / 21:23:51 / Allmänt

Tjenixen!


Sitter nu här och har precis kommit hem från Angelique & Mattis. Dom skulle göra raggmunk så eftersom jag aldrig smakat på det så ville dom att jag skulle göra det. Haha, var en aning skeptisk faktiskt.. men det var skitgott! För er som inte vet vad raggmunk är så är det alltså pannkakor med riven potatis i, skitgott som sagt!

Vi kikade även på Idol såklart, det kan man ju bara INTE missa. Vet inte hur många audition stopp det är kvar nu? Men det kan väl inte vara många iallafall.

Sitter & äter choklad och dricker mjölk, meeeegagott! Men nu ska jag läsa lite andra bloggar och så. Får se om jag bloggar något mer innan jag lägger mig.

Puss&Kram!

090915
2009-09-15 / 07:32:06 / Allmänt

Godmorgon godmorgon!


Sitter här i sängen med datorn framför Vakna med The Voice. Jag älskar det programmet, brukar alltid sätta på det på teven på morgonen.

Idag är det tisdag & skola såklart. Börjar kl.12 idag så har inte direkt bråttom just nu. Men det brukar bli så att jag börjar göra mig iordning i sista stund, men idag ska jag försöka att inte göra det. Håller på och målar naglarna just nu, kan inte komma på när jag gjorde iordning dom med nagellack och så sist.

Det var ju ingen Idol igår hellet!! Blev ganska chokad när jag fick reda på det, men denna säsongen är det tdligen så att det går från tisdag - fredag. Alla andra säsonger har det varit från måndag - torsdag. Så det var nog därför det blev lite konstigt.

Jaja, men nu ska jag nog börja göra mig iordning i lugn och ro. Kanske bloggar i skolan idag, annars gör jag det när jag kommer hem.

Hoppas ni får en bra dag.

Puss&Kram!

Dags att sova
2009-09-14 / 22:33:57 / Allmänt

Godkväll allihop!


Sitter nu här med ett glas kall mjölk & geisha! Såååå fantastiskt go blandning måste jag säga. Men choklad och mjölk är alltid en bra kombination tycker jag.

Nu ska jag nog gå in och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sen blir det sängen för mig tror jag, börjar inte förräns 12 imorgon. Ganska gött ändå, men ändå inte. Jaja, blir nog bloggande från mig innan skolan imorgon för jag kommer gå upp tidigt ändå.

Jaja, hoppas ni har haft en bra start på en ny vecka.

Godnatt!

Idol 2009!
2009-09-14 / 19:01:20 / Allmänt

Tjenixen!


Nu börjar Idol om ungefär 1 timme. Så nu har jag varit och köpt Geisha (choklad) så det blir Idol & choklad för min del ikväll!

Någon mer som ska kika på Idol?

090914
2009-09-14 / 17:56:50 / Allmänt

Hejsan svejsan kära läsare!


Dagens första inlägg ifrån mig. Har helt enkelt inte orkat blogg i skolan på rasterna och så. Men nu bloggar jag ju iallafall! Haha.

Idag är det måndag & skolan började med ensambel. Våran grubb har spelat igenom alla låtar så vi kan dom typ helt och hållet. Vi är bäst! Så nu ska vi bara finslipa på dom så att dom blir ännu bättre. Sen efter det hade vi gympa, och lektionerna efter gympan (historia & engelska) blev inställda så vi slutade vid 1-tiden. Gött! Så vi repade lite och så, tog vara på tiden helt enkelt.

Så nu sitter jag här och kom precis in genom dörren. Har fått i mig en panpizza nyss också, så nu är jag jättechokladsugen (mitt egna ord)! Så tror jag ska gå till affären och köpta något snart.

Hur har eran dag varit?

Nattinatti
2009-09-14 / 00:30:53 / Allmänt

Godkväll kära läsare!


Känner att jag nog borde ta och försöka sova nu, klockan är ganska mycket också. Men jag känner att det ändå inte är någon idè att lägga sig om man inte är trött?

Jaja, ska ändå försöka med det nu.

Godnatt!

MySpace*
2009-09-13 / 23:06:53 / Allmänt

Tjenixen!


Sitter nu här och typ halvsover.. nejda! Haha, men nästan. Känner verkligen hur ögonen bara vill stänga igen sig. Men jag själv är inte tillräckligt trött för att sova än, vill sittar här en liten stund till.

Har funderat på detta med MySpace också. Eftersom jag går en musik-linje så finns det ju chanser att få spela in eget och så & då skulle det ju vara jätteroligt att kunna lägga ut det någonstans. Så tror jag ska skaffa mig en, imorgon eller något.

Kanske några av er som har MySpace?

Nyss in genom dörren
2009-09-13 / 20:17:18 / Allmänt

Tjoloahopp!


Nu är jag äntligen framme, är helt slut efter dagens resa. Åkte hemifrån vid 5-tiden och är inte framme förräns nu. Ganska jobbigt måste jag säga. Tänk va hemskt det skulle varit och åka den sträckan vaaarje dag?!

Sitter i sängen nu och ska läsa lite bloggar och så. Sen får vi se vad jag orkar med, är som sagt helt slut.

Puss&Kram!

På tåget
2009-09-13 / 18:28:30 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Sitter just nu på tåget påväg till Göteborg. Är framme i Göteborg runt 7-tiden, så det är inte sådär jättelångt kvar. Tiden går ganska så fort med musik i öronen och något gott att äta på.

När jag kommer fram ska jag åka pendel eller spårvagn och sen buss en liten bit. Är så lat så jag orkar faktiskt inte gå, haha. Lat som man är, nejdå.


Jag på tåget, solen lös precis in genom fönstret när jag tog kortet.

BlogLovin!
2009-09-13 / 15:11:21 / Allmänt

Tjenixen!


Om ni inte har sett det så finns det en knapp till vänster, i menyn alltså. På den kan du trycka om du har BlogLovin och känner att du vill följa min blogg.

BlogLovin är en jättebra sida för att samla alla sina favoritbloggar på ett och samma stället! Så om du inte har BlogLovin och är en person som läser bloggar dagligen, så är det verkligen något för dig!



Duschat
2009-09-13 / 14:06:40 / Allmänt

Hejsan hoppsan!


Sitter nu här och har precis duschat, så slipper jag göra det ikväll när jag kommer fram. Gillar verkligen inte att lägga mig med blött hår. Då vaknar man på morgonen och ser ut som ett troll sen, har inte lust med det, haha!

Åker med tåget från Åmål vid 5-tiden, tar ca:2 timmar från Åmål till Göteborg. Men jag har ju med mig datorn och mitt mobila internet så jag har ju något att göra iallafall, haha. Så räkna med några blogginlägg.

Men nu ska jag göra lite annat, hörs senare!

Se trailern på den nya Webb-serien här!
2009-09-13 / 12:18:22 / Allmänt

show_cravings_ad(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)

090913
2009-09-13 / 10:30:07 / Allmänt

Godmorgon allihop!


Vaknade för en liten stund sen, sov ut ganska länge idag jämfört med vad jag brukar göra. Så nu hoppas jag att jag har sovit tillräckligt för att orka med en ny skolvecka!

Idag är det söndag & solen skiner. Idag ska jag även åka tillbaka till Göteborg, har ju varit hemma i Åmål denna helgen, så nu är det att sätta sig på tåget i ungefär 2 timmar igen, inte lika kul kanske.

Vad ska ni hitta på denna söndag?



Chokladpudding & Coca-Cola!
2009-09-12 / 23:52:36 / Allmänt

Hejsan svejsan kära läsare!


Sitter nu här i min säng med datorn som vanligt, har precis kommit in genom dörren faktiskt. Som jag skrev förut så skulle jag se Kid Down idag så det är det jag har kommit hem från nu. Det var riktigt roligt! Dom grabbarna är sjukt duktiga.

Sitter nu och äter chokladpudding & dricker cola, låter inte sådär jättenyttigt kanske men man får faktiskt unna sig det ibland.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar och så, får se om jag bloggar något mer innan jag lägger mig!

Puss&Kram!

Ny bloggdesign igen
2009-09-12 / 19:27:02 / Allmänt

Hallojsan!


Har gjort en ny bloggdesign igen, heeeelt sjääälv! Jag tycker faktiskt att jag har blivit ganska så duktig på det. Detta är den 2:a designen som jag har gjort helt själv.

Vad tycker ni?

Kid Down
2009-09-12 / 18:27:57 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Blev många timmar innan uppdatering igen, typ.. 4 timmar nästan kanske? Haha, inte så jättelänge men. Jag har suttit och sjungit för fulla muggar & även plinkat lite på gitarren. Musik är livet!

Ska alldeles strax ner och äta lite, för kl.20 kommer det en och hämtar upp mig för då ska vi kolla på KidDown när som spelar, ska bli kul! Har bara sett dom 1 gång live innan tror jag, det var för typ 1-2år sedan? Något sånt. Så det ska bli roligt.



Vad ska ni hitta på ikväll?

Hemma igen.
2009-09-12 / 14:23:59 / Allmänt

Tjosan!


Nu har jag precis klivit in genom dörren. Gött att få komma in, är fortfarande trött haha! Blir så när man sliter hårt under skolveckorna, haha. Nedå, det är skitroligt!

Vi var som sagt ute i stallet en sväng för att min syster skulle mocka och så. Sen var vi ju på 1-års kalas också, han är så söt lila Liam. Grattis till honom!

Nu ska jag nog läsa lite bloggar & sjunga lite tror jag, bloggar såklart senare igen.

Puss&Kram!

Taylor Swift - Love Story
2009-09-12 / 08:27:38 / Allmänt

Tjenixen!


Ligger fortfarande i sängen med datorn framför mig, ska snart börja att göra mig iordning. Tror vi skulle åka in mot stan runt 10-tiden någon gång.

Men tänkte bara länka en jättebra låt! Det är väl alltid roligt? Sitter och sjunger & lyssnar på den bra låt just nu. Jag har typ nördat 2 av Erik Hassles låtar men nu är det en annan. Låten är Love Story med Taylor Swift.

Vad tycker ni om den låten?

090912
2009-09-12 / 07:44:37 / Allmänt

Godmorgon godmorgon!


Här är man morgonpigg idag! Haha, är så himla van att gå upp kl.6 varje morgon under veckorna så det bli automatiskt att man vaknar tidigt, lite småjobbigt men äsch då!

Idag är det lördag iallafall. Tror inte att det kommer hända sådär jättemycket, men jag ska iallafall på 1-års kalas med mamma & syrran. Sen ska vi även till syrrans häst lite, ska bli kul eftersom jag inte sett honom på länge nu. Saknar honom faktiskt!

Vad ska ni hitta på idag?

Nu ska jag läsa lite andra bloggar, tjohej!

Coca-Cola!
2009-09-12 / 01:10:17 / Allmänt

Godkväll allihop!


Ligger nu i min säng & typ halvsover samtidigt som jag chattar på msn och så. Känner att jag snart får ta och lägga mig, har varit upp sen kl.6 imorse.

Blev fruktansvärt sugen på Coca-Cola nu, så tror att jag ska gå ner och hämta ett glas Cola faktiskt. Sen blir det nog inte så länge uppe till. Är som sagt jättetrött och ska upp ganska så tidigt imorgon också. Ska på 1års kalas imorgon, blir nog kul.

show_cravings_ad(PGlmcmFtZSBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMwMHB4OyBoZWlnaHQ6IDI1MHB4OyBib3JkZXI6IDBweDsgbWFyZ2luOiAwcHg7IHBhZGRpbmc6IDBweDsgb3ZlcmZsb3c6aGlkZGVuOyAiIHNyYz0iaHR0cDovL2NyYXZpbmdzLnNlL2FkdmVydC9pZnJhbWUucGhwP2E9YUhSMGNEb3ZMM2QzZHk1amIydGxMbk5sTHlNdlptRnphR2x2Ymw5bWNtOXVkSEJoWjJVZ01USTFNVGc1TlRNM01BLCwmYj1NbVF4WkRoak5qZzBaV1ZsTXpKbFpUazBOVFF3T1dKbU56TXpNakEwTjJVLCZjPWFIUjBjRG92TDNkM2R5NWpiMnRsTG5ObEx5TXZabUZ6YUdsdmJsOW1jbTl1ZEhCaFoyVWdNVEkxTVRnNU5UTTNNQSwsJmQ9YUhSMGNEb3ZMMk55WVhacGJtZHpMbk5sTDJsdFlXZGxjM1J2Y21Vdk16QXdlREkxTUY5bVlYTm9hVzl1WDJac2FXZDBhQzVxY0djLCI+PC9pZnJhbWU+)

Kyckling, potatis sallad & vitlöksbröd.
2009-09-11 / 21:24:21 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Sitter nu här och är helt proppmätt! Har ätit kyckling, potatis sallad & vitlöksbröd, megagott! Har även kikat på Idol. Trodde inte det gick på fredagarna i början? Trodde bara att det gjorde det när det var fredags-finaler?

Nu ska jag nog läsa lite andra bloggar som jag har på BlogLovin, bloggar senare igen.

Hemma!
2009-09-11 / 17:32:42 / Allmänt

Tjenixen!


Nu är jag hemma i Åmål igen. Resan med tåget gick ganska så snabbt ändå, musik gör så att tiden går fortare. Iallafall för mig!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu faktiskt, ska nog sitta här och chatta en liten stund & sen ska jag hjälpa pappa att duka för ikväll ska vi äta grillad kyckling & potatis sallad! Muuuums!

Jaja, hoppas ni får en fortsatt bra fredgskväll!

Sitter på tåget
2009-09-11 / 15:53:36 / Allmänt

Hejsan svejsan allihop!


Sitter nu på tåget påväg hem till Åmål. Det tar ungefär 2,5 timma men men.. inte lika kul kanske. Men hem måste man ju ibland! Haha.

Sitter nu här med min nya MacBook & kikar runt lite. Har bara använt den till skolarbete hitills, men nu kan jag kika runt lite mer och försöka lära mig detta med Mac. Det är verkligen hur stor skillnad som helst mellan Mac & XP. Men Mac verkar myyyycket coolare ska ni veta, haha!

Ne, nu ska jag nog äta Geisha, dricka mer krusbär & lyssna på musik!

Puss&Kram!

090911
2009-09-11 / 09:34:23 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Sitter nu här och skriver på min nya Apple MacBook dator i skolan. Jag & Kajsa kom precis till skolan. Var egentligen meningen att vi skulle ta pendeln som gick 09.32 men hann med det tidiga vid 9. Så nu sitter vi här och väntar på att vi ska börja.

Idag har vi bara matte & ljudteknik som jag sa förut. Så inte så jättejobbig dag ändå.

Men nu ska jag vara lite social med mina klasskamrater!

Puss&Kram!

090910
2009-09-11 / 06:38:20 / Allmänt

Godmorgon alla morgonpigga!


Sitter nu här i sängen fortfarande, har inte riktigt vaknat än. Jodå, det har jag väl men har bara inte orkat börja göra mig iordning än. Börjar ju som sagt kl.10 idag så har ju lite mer tid på mig än vanligt.

Idag är det fredag och det betyder ju skola som vanligt. Vet inte riktigt när jag slutar idag men det är väl kanske runt 3-tiden någon gång eftersom vi inte ska ha någon Skapande Verksamhet utan bara Ljudteknik om jag inte har fel.

Ska även åka hem till lilla Åmål idag. Ska bara vara där över helgen så jag åker tillbaka till Göteborg på söndag eftermiddag igen såklart. Blir mycket åkande nu för tiden iallafall, inte det roligaste att sitta på ett tåg i typ 2,5 timme men men.

Nu ska jag nog ta och börja göra mig iordning lite smått tror jag, ska även försöka få med mig 3 datorer till skolan.. hur det nu ska gå till? Har ju som sagt fått min Apple MacBook nu så då ska mamma få låna min HP Laptop sålänge så ska dra med den hem till henne idag. Men det går nog bra hoppas jag.

Ne nu måste det hända något! Hörs senare under dagen!

Puss&Kram!

Godnatt!
2009-09-10 / 23:21:04 / Allmänt

Godkväll!


Tänkte bara skriva ett litet minikort-inlägg! Ska gå och ta mig ett glas kall mjölk och sedan göra mig iordning för att gå och lägga mig. Känner att jag börjar bli sjukt trött nu.

Börjar lite senare imorgon, kl.10. Åker också hem till Åmål denna helgen, har inte varit hemma på ca:2 veckor nu så ja. Om jag inte bloggar från min MacBook under dagen i skolan så bloggar jag nog garanterat från tåget.

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft!

Godnatt.

090919
2009-09-10 / 22:52:57 / Allmänt

Tjolahopp!


Dagens första inlägg! Ganska sent första inlägg, men har haft skolan som vanligt idag & sedan varit med några kompisar från klassen och kikar på Idol & sjungit & spelat gitarr. Det var jätteroligt!

Så nu sitter jag här i sängen med datorn. Kom inte hem för så jättelängesedan, så kände att jag måste skriva något idag iallafall. Blir lite slarv med bloggandet under veckorna, men det är ju inte så konstigt när man går i skolan hela dagarna. Blir nog bättre uppdatering under helgerna.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar, får se om det blir ett inlägg till innan jag ska gå och lägga mig.

Puss&Kram!

Träningsverk/Växtvärk?!
2009-09-09 / 23:22:33 / Allmänt

Godkväll!


Sitter fortfarande i sängen och är lite smått irriterad på den nya datorn. Jag förstår ju ingenting!! Det är jättestor skillnad mellan XP & Apple ska ni veta! Men jag hoppas att man lär sig snart och att Daniel kan hjälpa mig med internetet imorgon.

Har även skitont i mina ben!! Vet inte vad det är, träningsverk eller växtverk!? Ena blandning kanske, nja vet inte jag. Men tror att jag ska gå in och tvätta av mig sminket och sedan lägga mig. Är sjukt trött faktiskt.

Jaja, hoppas att ni har haft en jättebra dag!

Godnatt.

MacBook
2009-09-09 / 22:01:59 / Allmänt

Hejsana svejsan!


Det har verkligen varit dålig uppdatering från min sida idag. Men har suttit med min nya MacBook sen jag kom hem från skolan och det där internetet vill sig inte! Eller så är det väl jag som är allmänt dålig på sånthär? Jaja, någon får hjälpa mig i skolan imorgon..

Har precis kikat på Idol också. Gillar verkligen det programet, & att det är så många unga som söker tycker jag är sjukt kul! Vi unga kan vi också!

Ne, nu ska jag läsa lite andra bloggar, sen kanske det blir sängdags!

090909
2009-09-09 / 06:15:37 / Allmänt

Godmorgon kära läsare!


Sitter nu här på sängkanten med datorn i knät. Vaknade vid halv 6 men låg kvar tills typ tio i 6. Det var gött! Att så få minuter kan göra sååå mycket?! Helt otroligt tycker jag, haha.

Har precis vart inne och rengjort ansikte med produkter. Gör alltid det varje morgon innan jag sminkar mig, tycker det känns mycket frächare (stavning?) då än att bara kleta på foundation direkt.

Rengör ni ansiktet med produkter innan ni sminkar er?

Känner mig bättre än igår iallafall vilket jag är väldigt glad över, pytte pytte pytte lite illamående kvar men det orkar jag ärligt talat inte bry mig om. Det hade varit skillnad om jag låg här och spydde men det gör jag inte, jag har mått lite såhär i över 1 dygn och inte spytt än så ah.. Tror det blir skolan idag! Wiihoo!

Men nu ska jag nog känna efter litetill & sedan börja göra mig iordning! Hoppas ni får en underbar onsdag allihop så bloggar jag senare!

Puss&Kram!

Nu är jag trött..
2009-09-08 / 23:03:42 / Allmänt

Godkväll!


Har blivit en hel del inlägg från mig idag, men det är inte så konstigt när man legat hemma hela dagen ensam utan att ha haft det minsta lilla att göra. Men jag hoppas ni har tyckt om det!

Nu ligger jag iallafall här och nästan halvsover så trött jag är. Hoppas att jag känner mig bättre när jag vaknar imorgon så att jag kan gå till skolan. Vi börjar morgonen med 2,5 timmars Ensambel, sen har jag också individuell sånglektion som jag inte vill missa.. fast mår man dåligt så är det väl inte så kul att stå där och sjunga iallafall.. hoppas verkligen det känns bättre imorgon när jag vaknar..

Jaja, ska ta och borsta tänderna nu och sedan krypa ner under varmt täcke. Ååh va gott! Men jag hoppas att ni har haft en bra tisdag så bloggar jag såklart imorgon!

Godnatt.


H&M
2009-09-08 / 22:33:46 / Allmänt

Tjenixen!


Har hittat ett par snygga stövletter från H&M! Dom har legat ute på deras hemsida länge tror jag, men tror faktiskt inte att jag har bloggat om dom förut.


H&M 399;-


Vad tyckte ni? Hiss eller Diss?

Idol 2009!
2009-09-08 / 21:11:32 / Allmänt

Tjolahopp!


Har precis kollat klart på första avsnittet av Idol nu. Lite känsligt var det faktiskt när man satte på teven och Idol-ljudet började spelas. Man har ju ändå sökt till det själv och varit en del av det så ja..

Tyckte första programet var jättekul! Man märker verkligen att Andreas, Laila & Anders har blivit hårdare än förra året. Men det tycker jag är bra, finns ingen tid till fjanterier, sånthär ska tas seriöst. Tycker jag iallafall.

Vad tyckte ni om säsongens första program?



Hittade denna bild från Malmö där jag sökte iår. Bland annat dessa grabbar såg man där, jag kännde igen dom på något sätt? Han till höger?! Har inte han varit med i det där HipHip?!

Dusch & Idol 2009!
2009-09-08 / 19:25:32 / Allmänt

Tjenixen allihop!


Sitter nu här igen efter en låååång stund framför teven med smögåsar & vanilj yogurt! Sååå gott var det, har inte haft någon lust att äta under dagen så nu var det verkligen gott att få i sig något.

Men nu ska jag in och göra ansikts-peeling sen duscha & efter det blir det att lägga sig i sängen och kolla på säsongs starten av Idol 2009!!! Som jag har längtat efter att det ska börja, heeelt sjukt. Det är nog det bästa programet jag vet som går på den där tråkiga apparaten (stavning?).

Ni missar väl inte Idol 2009 kl.20.00 på tv4 va?


Mitt "Sista Chansen"-klipp (Idol)
2009-09-08 / 13:03:22 / Allmänt

Hejsan svejsan igen!


Mycket inlägg idag, men jag varnade er om det imorse! Men jag tycker att det är bättre att blogga för mycket än för lite, eller har jag fel?

Tänkte iallafall dela med mig av mitt "Sista Chansen" klipp som jag skickade in till Idol. Tror inte att så många av er har sett det men. Är själv inte 100% nöjd, tycker jag har gjort bättre ifrån mig.


Erika Björck - The Climb


Gillar du att sjunga precis som jag gör?!
Då tycker jag att du ska klicka dig in på denna sidan & kanske beställa hem ett Singstar eller något annat bra spel?

show_cravings_ad(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)

Pannka med hallonsylt + ett glas kall mjölk!
2009-09-08 / 12:24:20 / Allmänt

Tjingeling!


Nu har jag precis ätit upp min frukost, det var gott kan jag lova! Kände som sagt innan hur magen bara skrek efter mat. Det är i sånna tillfällen maten smakar som bäst tycker jag!


Min goda frukost!

Frukost dags!
2009-09-08 / 11:24:45 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Sitter fortfarande i sängen med datorn i knät. Men det verkar vara det enda tidsfördrivet när man ligger hemma och inte känner sig helt okej så. Men men, kan vara skönt att bara få ligga i sängen hela dagen inte alltid man får göra det.

Känner också att min mage börjar skrika efter mat, så tror jag ska gå ut och kika om det finns några pannkakor kvar i kylskåpet. Pannkakor & hallonsylt! Muuuums!

show_cravings_ad(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)

090908
2009-09-08 / 09:42:48 / Allmänt

Godmorgon på er kära läsare!


Nu kanske ni underar hur jag kan blogga vid denna tiden när det är en skoldag. Jo det är så att jag vaknade upp med illamående imorse. Mådde lite smått illa igårkväll men tänkte inte mer på det. Så nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och bloggar & läser andra bloggar. Så var beredda på många inlägg här idag. Finns det något bättre än att blogg när man är sjuk?

Så idag är jag som sagt hemma från skolan. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på här i min ensamhet, blir väl tv + dator hela dagen skulle jag tro. Man ska ju inte direkt hoppas runt och sånt när man är sjuk.

Någon mer där ute i bloggvärlden som är sjuk kanske?

Rösta på mig till VECKANS BLOGG!
2009-09-07 / 22:46:47 / Allmänt

Godkväll!


Har för första gången blivit en av finalisterna i Veckans Blogg på en annan tjejs blogg! Så kom igen nu och gå in och lägg en röst på mig där så att jag får bli veckans blogg!

Du röstar på mig här!


Keri Hilson - Knock You Down
2009-09-07 / 21:10:19 / Allmänt

Tjingeling alla läsare!


Sitter nu här och lyssnar på min nuvarande favoritlåt! Tycker den är sjuuuukt bra, men det har ju lite med vilken musikstil man har. Jag lyssnar på det mesta.



Låten heter Knock You Down & görs av framförallt Keri Hilson. Men också Ne-Yo & Kanye West.
Tycker verkligen att ni ska gå in på YouTube och lyssna lite!

BlogLovin*
2009-09-07 / 18:33:35 / Allmänt

Tjosan hejsan!


Tänkte bara säga att det skulle vara jätteroligt om ni ville följa min blogg på BlogLovin! Som ni ser så finns det en knapp till vänster i menyn där ni kan trycka!


090907
2009-09-07 / 17:53:30 / Allmänt

Godeftermiddag på er allihop!


Detta är dagens första inlägg från mig. Har knappast tid att blogga på morgonen, eller jo det kanske jag har. Det är nog bara jag som är lat, haha! Får se om det blir något inlägg på morgonen imorgon. Kanske, kanske inte.

Idag har min skoldag sett ut ungefär såhär:

- Ensambel
- Idrott
- Engelska
- Historia

Det är mina lektioner jag hade idag, ganska kul var det ändå. Fast egentligen så tycker jag inte om dom där engelska & historie lektionerna, men men allt kan inet vara roligt jämt.

& nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och är helt slut. Hade en ganska så jobbig idrotts lektion idag som jag inte orkar skriva om just nu.

Nu ska jag läsa lite andra bloggar!

Då var helgen slut
2009-09-06 / 23:22:27 / Allmänt

Godkväll på er!


Nu var även denna helgen slut & en ny rolig skolvecka börjar! Ser verkligen fram emot det, älskar skolan nu, haha! Sjunga hela dagarna. Kanske inte riktigt så men.

Ska iallafall försöka att lägga mig nu så att man orkar upp kl.6 imorgon. Men det har jag gjort i ca:2 veckor nu så tror inte det är några problem alls.

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft!

Godnatt.

Flo Rida - Right Round
2009-09-06 / 22:06:07 / Allmänt

Hejsan svejsan kära läsare!


Imorgon är det måndag & det betyder början på en ny och rolig skolvecka. Och då kanske några av er nu tänker "men guuud? sa hon ROLIG skolvecka?!" Jaa! Det var precis vad jag sa! Jag tycker att skolan är jätterolig, jag älskar skolan! Nu får jag göra något som just JAG tycker är roligt, alltså att sjunga. För er som fortfarande går i grundskolan vill jag bara säga att ni har en jätterolig tid framför er. Gymnasiet är 3 jätteroliga år där man får hålla på med sitt intresse + lite vanligt skolarbete.

Med rubriken på detta inlägget ville jag komma till att vi denna skolveckan som kommer nu ska vi också börja med en helt ny låt. För er som inte vet något om detta så är det så att jag går en Artist & Musikproduktions på gymnasiet i Göteborg. Så vi ska sätta 4 låtar på drygt 4 veckor. Förra veckan hade vi Human med The Killers & denna veckan som kommer nu är det Right Round med Flo Rida.

Tycker det ska bli en rolig vecka!

Hemma igen
2009-09-06 / 20:02:10 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Sitter nu här i sängen nu med datorn. Kom hem från Liseberg för en liten stund sen, det var jättekul! Tog hur mycket bilder som helst (dock kanske inte i den bästa kvaliten) så ska se om jag orkar ladda upp dom på bloggen nu ikväll eller imorgon.

Timmarna på Liseberg var som sagt bra & nu sitter jag här. Är helt slut måste jag säga, trött som bara den! Men men, det är kanske bra när man har skola imorgon så man kanske somnar i någolunda bra tid.

Hur har eran söndag varit & vad har ni hittat på?

Nickelodeon dagen!
2009-09-06 / 12:12:08 / Allmänt

Tjenixen på er!


Har nu precis käkat frukost och ska ta och bädda iordning och sånt i mitt rum. Sen ska jag kanske ta mig ett bad & duscha och så. För senare blir det roligheter förstår ni...

Jag & en ska nämligen på Nickelodeon-dagen på Liseberg!! Ska bli megaskoj. Så ska försöka ta lite bilder också så att jag kan lägga in här på bloggen senare ikväll.



Får se om jag bloggar något mer innan jag åker, det tror jag nog!

090906
2009-09-06 / 11:22:44 / Allmänt

Godmorgon allihop!


Sitter nu här i sängen med datorn i knät, nästan helt nyvaken. Vaknade väl för typ en halvtimme sedan eller något. Skönt att kunna få sova extra länge under helgerna när man går upp så tidigt under veckorna.

Idag är det söndag & jag vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Något kommer det nog hoppas jag.

Men nu ska vi nog ta och äta frukost, bloggar såklart senare!

Puss&Kram.

Hannah Montana The Movie + Sommarkrysset
2009-09-05 / 21:39:35 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Har precis kikat färdigt på Hannah Montana The Movie nu & jag tyckte den var lika bra denna gången som första gången jag såg den!


Någon som sett den filmen?

Godis, chips & cola
2009-09-05 / 18:10:35 / Allmänt

Tjenixen kära läsare!


Sitter nu här i soffan framför teven med Josefine. Hon gör mig sällskap denna lördagskväll. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det är säkert något bra på tv idag, hoppas jag!

Har också varit och handlat godis & cola! Josefine köpte chipsen, muuums! Men nu ska jag ta mig och värma lite pizza som blev över från middagen.

Vad ska ni hitta på denna lördags kväll?

Ny bloggdesign*
2009-09-05 / 17:14:10 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Sitter nu här och är heeelt slut! Har suttit och hållt på med denna bloggdesignen i flera timmar nu. Jag skojar inte när jag säger flera timmar. Jag har aldrig gjort en bloggdesign själv förut! Det är kompisar som har hjälpt mig dom andra gångerna. Men denna gången ville jag prova själv.

Vet inte riktigt om jag är nöjd men.

Vad tycker ni?

Mobiltelefoner*
2009-09-05 / 12:22:28 / Allmänt

Tjenixen mitt på dagen!


Sitter här och kikar på lite mobiler. Jag kan säga direkt att jag aldrig är nöjd med mobiler, alltid något fel. Haha, det vet iallafall mamma & pappa.


Denna mobilen tyckte jag var grymt snygg!


090905
2009-09-05 / 11:01:52 / Allmänt

Godmorgon allihop!


Sitter nu här i sängen med datorn i kät. Vaknade för typ 20 minuter sedan så har hunnit få i mig lite frukost också faktiskt. Jag brukar i vanliga fall inte äta frukost men ibland så!

Idag är det lördag och jag vet inte riktigt vad som händer än. Något kul finns det säkert att hitta på!

Imorgon blir det iallafall antagligen till Liseberg och kika på Nickelodeon dagen! B.la Alice Svensson från Idol är där och så, EMD också tror jag! Så får se om det blir av eller inte.


Kanske någon av er som ska dit?

Men nu ska jag läsa lite andra bloggar och så.

Puss&Kram!

Isle Of Mtv: Malta 2009
2009-09-04 / 21:32:15 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Just nu sitter jag i min säng och kikar runt på datorn & samtidigt tittar på MTV där det är Isle Of Mtv: Malta 2009. Har hittills sett Metro Station, Lady Gaga & nu är det Black Eye Peace (stavning?). Ganska kul att titta på faktiskt. Skulle inte vara fel att en dag själv få stå på en sån stor sen med flera tusen människor i publiken.



Får se om jag bloggar något mer innan jag går och lägger mig. Känner att jag har huvudvärk så ja.. fårse! Annars får ni ha en fortsatt bra fredagskväll!

Godnatt!

Erik Hassle - Hurtful
2009-09-04 / 20:04:36 / Allmänt

Tjenixen!


Sitter nu här och lyssnar på Erik Hassles låt Hurtful. Jag tycker att den låten är sjuuuukt bra! Vet inte vad det är men bra är den iallafall, & lite småcool är han också med sitt krulliga röda hår, hihi.



Någon mer än jag som tycker att låten är sjukt bra?

Blås & regn!
2009-09-04 / 18:19:33 / Allmänt

Hejsan på er i höstvädret!


Sitter nu här i sängen och kikar runt lite i olika bloggar, samtidigt som jag hör vinden & regnet utanför fönstret. Tycker verkligen inte om höstvädret, usch!

Idag har det varit en mycket bra skoldag. Dagen började kl.10 med matte som höll på till 11.30. Ni kanske tycker att det verkar som en väldigt lång lektion men den gick jättefort, vi har för kul! Sen var det lunch & kl.13.20 var det dags för ljudteknik. Vi anteknade lite om Hertz & såndär. Sen fick vi repa i replokalerna. Megakul måste jag säga, det är nog bäst av allt att få stå i en replokal med elgitarrer, trummor, syntar, bas & mickar! Där trivs jag som bäst!

Men nu är jag iallafall hemma och gör inte mycket alls. Känner mig lite småtrött men har varit vaken i 12 timmar nu så det är inte så jättekonstigt.

Tänkte att jag skulle sitta och klura lite på en bloggdesign kanske?

090904
2009-09-04 / 07:06:54 / Allmänt

Godmorgon på er!


Sitter nu här och har precis rengjort ansiktet och så, så snart ska jag in och sminka mig också. Idag börjar jag skolan kl.10 & slutar vid 16.15. + att det är fredag! Är det inte härligt!?

Tänkte att jag också skulle sätta mig och kanske få tid till att göra en ny bloggdesign till mig själv. Tycker att den jag har nu är så tråkig så ska försöka iallafall, är inte speciellt bra på det men men.

Vad ska ni hitta på denna fredag?

Helgen är snart här!
2009-09-03 / 23:27:26 / Allmänt

Godkväll kära läsare!


Tänkte blogga nu ett sista inlägg innan jag ska försöka att lägga mig och sova. Börjar känna att jag börjar bli riktigt trött & en liten huvudvärk börjar smyga sig på. Hatar verkligen huvudvärk, men men allt kan inte vara bra jämt.

Idag har det varit, eller är fortfarande torsdag. Började skolan vid halv 9. Började med engelska sedan svenska, ensambel & till sist matte. Ganska go dag ändå faktiskt. Men dom där musik-lektionerna ÄLSKAR jag! Finns nog inget bättre tror jag.

Iallafall efter skolan så gick jag och några kompisar till stan för att leta efter notblock. För er som inte vet var det är så är det som ett vanligt block med såna notrader i, haha mycket enkel förklaring! Vi åt också MacDonalds, får ju passa på! Haha. Kom hem vid 7-tiden någon gång tror jag. Men kul hade vi!

Så nu denna kvällen har jag inte gjort sådär jättemycket. Fixat en ny blogg som sagt, är väl inte sådär jättefin just nu eftersom jag inte fixat designen på den och så men det kommer så småningom! Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sedan sova lite, börjar kl.10 imorgon, GÖTT! Får se om jag hinner blogga innan jag åker till skolan.

Godnatt!

Louis Vuitton
2009-09-03 / 21:38:22 / Allmänt

Hejsan svejsan!


Tänkte visa er min snygga väska från Louis Vuitton! Megasnygg är den verkligen,



Där är den! Är den inte snygg?!

Tack mamma & pappa!

Välkommna!
2009-09-03 / 19:25:27 / Allmänt

Hej allihop!


Har nu gjort en helt ny blogg. Förut hade jag bloggen stopthissong.blogg.se men har nu gjort en helt nu. Hoppas mina gamla läsare hittar hit igen!

Sitter nu här och kom för någon timma sen hem från stan. Har varit där med några klasskompisar och ätit & kikat runt lite. Jätteroligt tycker jag! Gillar verkligen min nya klass.

Så hur har eran dag varit?

Puss&Kram!

Välkommen till min nya blogg!
2009-09-03 / 19:22:03 / Allmänt


RSS 2.0